San Francisco Flat Remodel
Looking toward the Kitchen
Looking toward the Kitchen

David Locicero, architect

Locicero architecture + design

Completed in 2005

950 square feet

Featured on HGTV’s Small Spaces Big Style

Private Client

We opened up and modernized a top floor flat for a family of four.   We relocated  the Living Room to the back of the building adjacent to the existing  Kitchen creating a Great Room overlooking the back yard.  We relocated  the parent’s Bed Room to front of the building.  Closets and storage were tucked in wherever possible.  In the Great Room and the Parent’s Room, we opened up the ceiling to the underside of the roof to provide a sense of greater space.  The Great Room also features a fire place inglenook with a lower ceiling.

 

Looking toward the fire place
Looking toward the fire place
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather